Prøv at kable en iPad

Denne gang skal mit næsten daglige indlæg her på Tellabs.dk omhandle et ret specielt emne, som man ikke lige hører så meget om i disse ‘wireless’ tider, men hvorfor ikke rode lidt med at kable sin nye forkromede iPad derhjemme?

wifi er praktisk og jeg er også fan, men kender også følelsen af hovedpine, når man bruger det trådløse netværk lidt for meget derhjemme med streaming i sofaen via smartphone eller et nyt tablet device. (Eller tavle-PC som det hed i “gamle dage!) Trådløse stråler kan desuden nedsætte mænds sædkvalitet ifølge ikke blot skriverier i pressen, men også forskellige seriøse studier, der ikke er betalt af hardware industrien.

Nå, men det var kabling af iPad som denne artikel skulle handle om. Et godt, gammeldags kabel giver i øvrigt en mere stabil forbindelse uden alt for meget bøvl med at taste netværkslinjekoden/Macnr. ind fra routerens bagside. Der eksisterer masser af muligheder for at kable, men det er lige med at holde tungene i munden, for Apple har ikke lige designet deres nyere opfindelser med indgange til gængse ethernetkabler m.v.

Det er muligt at se denne udmærkede iPad video om emnet, hvis du er den mere visuelle typer, der ikke forstår teknologi / tech området så godt.  Hovedtricket er at købe en omformer, så der kan komme mere styr på tilslutning i fht. de indgange, en Apple-iPad nu engang har. Man kunne også købe en PC, men ok – SÅ nørdet er alle mennesker jo ikke.. Thomas, dog.

Hav en fin, kabelfri dag!