Velkommen til vores vilde DTU-nørdblog om tech som nørdområde. Vi kender jo alle til følelsen af at have købt en vild Nintendo Wii, et sportsur, en router eller måske en satellit-telefon til samlingen. Det er netop hovedtemaet med denne blog – hvad man kan med teknologi, og hvilke tricks der eventuelt kan bruges, hvis man vil have fed lyd i bilens højttalere eller skal bruge noget Voice over IP til kontoret.

Wireless connections er også et tema, som vi vil se en del på. Jeg hedder Thomas Ellabs og er redaktør her på Tellabs.dk, hvis I vil mig noget. Jeg har gået på DTU og teknisk skole som alle de ægte nørder, man nu engang møder, og stiller gerne op, når vennerne har bøvl med modemet, de trådløse højttalere eller computerens fjernadgang. Jeg arbejder i det daglige som IP-supporter og elsker spas om IT-branchen.

Techspas med Admin Sys

Admin SYS har f.eks. fået denne udmærkede hyldestsang lavet af mit yndlingsband Alexanderband, og det kræver jo naturligvis et link, og jeg er ikke nærig med dem. Links’ene altså. Især hvis de handler om netværksstruktur med sexede navne a la scalable IP/MPLS network architecture eller måske det über sexede (og meget danske) tema om optical network terminals, kunne det være relevante ting at dele med andre mednørder, forstås. Vi er flinke og elsker andre websites om tech.

Hvis I vil læse om et tema, kan der klikkes i menuen ude til højre, og ellers ligger der temaer linet op, men da bloggen endnu ikke er så super omfangsrig, skulle det nok være til at kunne forstå. Det håber jeg i hvert fald trods min status som über nerd, der helst ikke taler med for mange mennesker uden for EDB-skærmens trygge rammer, Ahem ahem.

Favoritkaffen hos LAN Man

Hvis temaerne er lidt tunge, plejer vi DTU nerds gerne at skylle det hele ned med mokka, en god americano coffee – med masser af sort beg. Jo tak. Det får sgu skærmtroldene til at arbejde foran Dell-skærmene eller serverne i serverrummet, der summer af hovedpine og dejlige blip-lyde.

Nb. En americano kan evt. skylles ned med en sjat mælk, men sort er nu engang bedst her hos Ellabs og venner. Coffee er brændstof til nørdemperiets fremme, mener vi på Tellabs.dk så følg med i vores skriblerier om tech og mokkabønner.

Her følger en fed kaffesang til alle ægte super nerds:

Kaffe, kaffe, kaffe, det er vores bedste trick
Kaffe, kaffe, kaffe, driver værket på kontor og på fabrik
Uden kaffe slår det klik, så vi raaaaaammes af panik………..