Overvågningskamera – beskyt dit lager med overvågningsudstyr

Så er Thomas tilbage her med mere technyt. Emnet i dagens blog: Har du før haft problemer med tyve på dit lager, bør du prøve at investere i et godt overvågningskamera.

Et godt overvågningskamera kan være en god forebyggelse, hvis du er bange for at få fremtidige røverier på dit lager.

Du kan etablere kameraovervågning i alle forskellige størrelser og kvaliteter. Et af de bedre kameraer i dag til overvågning er den gode opfindelse, der hedder et IP kamera.

Hvis du investere i et IP-kamera får du mange flere fordele med i
købet, end hvis du køber et helt almindeligt kamera.

Køb et lille overvågningskamera

Som vi nævnte før, har du muligheden for at købe flere forskellige overvågningskamera. En af de muligheder du har, er at købe et stort og et lille kamera. Der er selvfølgelig fordele og ulemper ved begge typer af kameraer, men oftest er det de små kameraer som tyvene overser.

På denne måde har du chancen for at få et godt billede af tyven, et billede som politiet efterfølgende har mulighed for at identificere. Et stort kamera derimod kan have en forebyggende effekt, som gør at tyvene slet ikke vil prøve at bryde ind hos dig.

Det kan være dyrt at investere i overvågningsudstyr. Det kan dog også være billigt, hvis bare du er villig til at ligge den tid det tager i at finde den helt rigtige forhandler, som kan beskytte og overvåge dit lager.

Billigt overvågningsudstyr købes online

Køber du dit udstyr til overvågning online, har du ofte mulighed for at finde det til en langt lavere pris, end hvis du går ned til en forhandler og køber det. Du kan ligeledes vælge at bruge tid på at sammenligne forskellige tilbud du får, og på denne måde finde frem til den bedste pris for dig.

Du skal dog være opmærksom på, at for at få bedre kvalitet, vil det også koste dig mere. Et IP-kamera er ligeledes kun det første trin, for at beskytte dit lager mod fremtidige indbrud, men kan opfange og overføre billeder til nettet hurtigt, så du er bedre sikret mod hærværk på kameraet, uvejr, strømnedbrud og lignende uheld.

Jeg har ikke som sådan erfaring med så meget overvågning herhjemme andet end på hobbyplan, men sørg for at kable dit IP kamera til en start, når lageret først oplever indbrud, kræves en klippefast internetconnection, så kabel er vejen frem. Plus det mindsker strålingen i fht. de sundhedsdirektiver, der eksisterer i fht. arbejdsgivere og lønmodtagere på f.eks. lagre ifølge EU’s seneste udvikling på området.