Prøv overvågningsudstyr med IP kameraer

Yes, så er jeg tilbage, nerds pals. Denne gang skal handle om det aktuelle big brother emne kameraovervågning her i kategorien surveillance, der kan være en nødvendighed i ens virksomhed, særligt hvis du har et fysisk lager med dyr vin, pc’er, datalagre, routere eller blot vil føle jeres ting er mere sikre.

Overvågning handler ikke om at kigge alle efter i sømmene, men om sikkerhed kort og godt, hvilket jeg som IT-administrator kender alt for godt til. Selvom vi gerne vil tro det bedste af vores medmennesker, er der mange som stjæler eller blot tager ting for at betale dem tilbage senere.

Det kan også være at I er hyppigt udsat for tyverier og et let offer, da i ikke har fået opdateret jeres alarmer i løbet af de sidste par år. Siden årtusindeskiftet har teknologien inden for overvågningsudstyr eksploderet, og i dag findes der mange måder hvorpå I kan overvåge jeres lager eller bygninger.

Køb kun det nye overvågningsudstyr

Hvis i gerne vil investere i en privatalarm, skal i huske på at det kun er det nye overvågningsudstyr som giver den bedste effekt. I dag er det muligt at få et billigt IP kamera, som giver dig mange fordele. Køber du et IP kamera vil du få et kamera der ikke behøver din computer for at operere uden problemer. I stedet skal du tilslutte dit IP kamera til dit netværk, som altid er aktivt – medmindre din udbyder har lavet en fejl.

Det er dog ikke den eneste fordel du får med et IP kamera. Dette smarte overvågningsudstyr er nemt at konfigurere . og du vil kunne installere kameraet uden problemer. Da det har en høj oplysning har du også lettere ved at se forbryderens ansigt, og de nyeste IP kameraer er sat til at være blandt de bedste løsninger på markedet når det kommer til kameraovervågning.

Brug lagring via VPN

Da disse kameraer er tilsluttet dit netværk, har du mulighed for at se billeder og video direkte på din smartphone eller tablet. Du skal bare logge ind på netværket, hvilket oftest gøres gennem din udbyders hjemmeside, og så har du fri adgang.

En anden løsning er at få kameraet til at sende billederne og videoerne direkte til din telefon. Dette er oftest den hurtigste og nemmeste måde for dig. Har du problemer med at få billederne hen på din mobil eller tablet er det ofte fordi at du ikke har konfigureret dit netværk korrekt.

Man kan vælge mange løsninger for at ramme det rette netværk, men et IP kamera er en udmærket løsning enten kablet eller trådløst, således at der altid sendes levende video til et VPN netværk online, en trådløs databoks inde i baglokalet godt gemt væk eller hvordan det nu kan lagres.

Mit råd er i hvert fald, at I bør bruge noget af den moderne tech til at skabe sikkerhed og troværdighed blandt jeres kunder, således lagret ikke forsvinder og dermed omsætningen også. Pas på, derude – nu vil jeg hælde noget mørk mokka ned i ganen, venner.

Over and out her fra MR. Network aka. LAN Man Thomas Ellabs