IT-konsulenter fra København går 100 % cloud!

Microsofts populære SharePoint er i virkeligheden et oprindeligt system at lave hjemmesider i, men kan mange flere ting efterhånden. Hele virksomhedens IT kan nærmest lægges ind i systemet, hvorfor der er stor efterspørgsel på IT-konsulenter specialiseret i SharePoint ifølge IT-nyhedsavisen E-pressen, der ofte omtaler Microsoft-nyheder.

Med programmet er det muligt at oprette og bestyre eksempelvis intranetsiden i virksomheden samt offentlige hjemmesider og password-beskyttede hjemmesider på WWW. 

Mere moderne anvendelsesmuligheder, der er blevet populære, er at lægge hele opgaveprocesser i afdelinger ind i separate arbejdssider med kodeord til, samt eksempelvis klassiske administrationsdokumenter såsom timeplaner og regnskaber.

Hybridløsning, ”cloud” eller offline med konsulenters hjælp

Hvis virksomheden ikke ønsker, at ALT partout skal lægges op i ”clouden”, kan man undlade dette i visse tilfælde, såldes at dele af virksomhedens data mere er hybrid eller deciderede offline-løsninger, så der ikke kan hackes trådløst.

Dette sætter eksempelvis en IT-konsulent op på stedet eller i visse tilfælde måske via remote-adgang til servere med videre. 

Der findes en del IT-konsulenter i Københavns-området, som har med Microsofts pakker inden for Office 365 og SharePoint at gøre, men ikke alle er certificerede, hvorfor det kan svare sig at spørge til dette eller slå op på hjemmesider for at finde ud af, hvem der har taget den rette eksamen i systemet, I bruger.

På jagt efter en certificeret IT-konsulent?

En IT-konsulent fra København, Keen Johannesen, bor i Valby og er for eksempel mangeårig certificeret inden for Microsoft. Han ejer supportvirksomheden 24Support, der sætter cloud- og hybridløsninger op ude hos kunden alt efter behov og anvendelse.

Hans virksomhed har opdaget en del vækst, da flere og flere firmaer ønsker cloud-dedikerede løsninger, som medarbejderne kan bruge mere fleksibelt og oftere. Konsulenter kan nemt sætte løsningerne op, men kan kræve sikkerhedshensyn og ændrede GDPR-forholdsregler, hvorfor 24Support som udgangspunkt altid afholder et opstartsmøde, hvor behovet klarlægges og analyseres til bunds.

Der kan også være visse branchehensyn at tage, eller GDPR-lovgivningen kan kræve noget, som man ikke var opmærksom på fra firmaets side til en start. Cloudløsninger er en god idé, da de kan spare virksomheder penge i længden i forhold til antal licenser og brugermulighederne er mere omfangsrige end tidligere i IT-historien, må man sige. 

IT Konsulent Sharepoint
IT Konsulent Sharepoint