Jeg lader andre vaske trapperne

Yo til alle læsere derude, så er Mr. Ellabs tilbage med nyt om onlineverdenen, teknik, gadgets og alt derimellem.

I dagens indlæg her efter en veloverstået påske drejer det sig om noget lidt andet, men trappevask der kræver sin mand og sin gadget.

Jeg bruger Syrent.dk, som er et ganske udmærket firma, der sørger for at holde mine trapper rene her i opgangen. Det er ikke større, end man kan ringe, hvis man har et spørgsmål, og så bliver det så dejligt rent uden særlig mange rengøringsmidler andet end de grønne, således jeg kan holde min nørdhjerne skarp uden at indånde alt for mange vilde kemikalier a la Cillit Bang.

Jeg er nemlig totalt kemikaliefølsom som andre danskere, så vi har dannet vores egen patientforening, og det går så ud over trappevasken, hvorfor jeg foretrækker at få andre til at gøre det arbejde no matter what, og så kan jeg fokusere klart på mine nørdopgaver i hjemmet og rent arbejdsmæssigt, hvor serveropsætning online bestemt er en af mine spidskompetencer.

Trappevask uden farlig kemi

Så hvis du gerne vil have rene trapper, bør du overveje at få SyRen til at klare din trappevask. SyRen har mange års erfaring inden for rengøring, og de ved derfor hvad der skal til, for at få dine trapper til at være rene som sne.

Rene trapper er en nødvendighed, hvis du ønsker at dine kunder skal komme og besøge dig henne på kontoret. Hvis beskidte trapper er det første de ser, når de træder ind af døren kan du være sikker på at gøre et dårligt indtryk. Det ved jeg af erfaring! Der står allerede en del dåser inden for samt kodebøger hos mig, så det er med at passe på med det indtryk/look!

Har du i stedet rene trapper vil dine kunder tro, at du er en person der har styr på sagerne, og derfor en de gerne vil lave forretninger med.

Svært ved at finde et firma der leverer en god trappevask i København? Du har helt sikkert prøvet at kigge efter et firma, som rent faktisk vasker dine trapper uden problemer. Det er dog svært at finde et firma, som rent faktisk leverer en god trappevask i København.

Nu behøver du dog ikke at lede længere – for jeg har den helt rette løsning til dig. SyRen er en virksomhed i vækst – og så vasker de dine trapper smertefrit og billigt. Hos SyRen får du ikke halvvaskede trapper, naboerne brokker sig over.

Styr på det hele som nørd – også kunderne

Kigger du dine regnskaber igennem i slutningen af et år, vil du slet ikke kunne ligge mærke til udgiften. Den er nemlig så lille og ubetydelig for din virksomhed, at det slet ikke kan betale sig at bruge en anden virksomhed.

Har du en virksomhed lidt uden for København kan du fortsat prøve at se, om de ikke gerne vil vaske dine trapper. Ledelsen bag virksomheden er kendt for at være meget fleksible når det kommer til trappevask.

Er du blot ved at indsamle tilbud, er det højst sandsynligt også muligt at få dem til at sende et rigtig godt
tilbud til dig. Held og lykke med trapperne derude, venner. Og skål i god mokka som altid, nerds!