SEO – mere end tekst på nettet

En SEO tekst er en søgemaskinevenlig tekst. Da teksten er søgemaskinevenlig vil Google og andre søgemaskiner gerne have teksten stående højt på deres søgeresultater, og hvis du investere i den helt rigtige person til at lave din SEO-tekst ender du på Googles forside, og du vil derefter kunne opleve en større efterspørgsel på dine produkter.

Det er ikke svært at finde en billig SEO tekst i Danmark. Mange af disse virksomheder er nemlig netbaseret og ved en hurtig og simpel søgning på Google får du en lang liste af forskellige leverandører frem.

Da konkurrencen er stor vil du ligeledes kunne presse prisen ned hos de forskellige leverandører af SEO-venlige tekster, hvis det ønskes, men hold altid øje med kvaliteten og kør teksten igennem et tjek for at se, om den er stjålet fra andre steder på nettet, eller rent faktisk er ok brugbar og interessant at læse også.

Mange fordele ved en SEO tekst

Udover at komme højere på Google, er der også en række andre fordele. Den første, og måske den næstvigtigste efter placeringen på Google er at du øger kvaliteten på din hjemmeside.

En god webtekst vil nemlig være sælgende og relevant for din hjemmeside, samtidig med at den også er søgemaskineoptimering. Når teksten på din hjemmeside fremstår professionel vil du ligeledes vinde tilliden hos dine kunder, hvilket er det sidste skridt til at afslutte et salg.

At få udarbejdet en række SEO tekster er desuden også en billig måde at lave markedsføring på – alt hvad det kræver er en velfungerende hjemmeside. Vil du investere i flere SEO tekster end til din primære hjemmeside kan du også fåudarbejdet tekster som skal bruges til linkbuilding og andre former for søgemaskineoptimering.

Til sidst kommer du til at bruge din tid på noget du rent faktisk vil. At udarbejde tekster kan være kedeligt og er du ikke vant til at skrive tekster vil du hurtigt miste interessen for det projekt du er ved at starte, eller har gang i.

Her på bloggen skriver jeg meget om tech generelt og ikke kun hardware. Denne gang her til eftermiddag handlede det så om et spændende tema, som jeg håber at blive ekspert i en dag, nemlig search engine optimization aka SEO.

Det var alt fra nørden for denne gang – jeg smutter snart på weekend! Hav en dejlig aften med masser af cava og lidt mundgodt samt en americano til kagen.

Hilsen Nerdy Boy aka. Th. Ellabs